Rondleiding door het Slimste Huis in Alkmaar

Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is op het gebied van veilig, comfortabel en zelfstandig wonen? Reserveer een gratis rondleiding door het Slimste Huis.

Tijdens een rondleiding in het Slimste Huis in Alkmaar laten we je ervaren wat onze oplossingen voor jou en je cliënten kunnen betekenen. De voordeur op slot doen vanuit je stoel? Alle lampen in huis aandoen met één knop en een kookplaat die uitgaat als je hem niet gebruikt? Voor al je vragen over wonen, welzijn en zorg kun je in het Slimste Huis terecht.

Je kunt dinsdag 8 februari, woensdag 9, donderdag 10 en vrijdag 11 februari ‘s middags langskomen. De rondleidingen zijn om 13.00, 14.00, 15.00 16.00 uur. Ook na deze week ben je natuurlijk nog van harte welkom in het Slimste Huis.

We vragen je om voor een rondleiding te reserveren. Dat kan via de website: slimstehuis.nl.
Per uur laten we maximaal 4 personen per rondleiding toe. Tijdens de rondleiding moet je een mondkapje dragen vanwege de maatregelen rond corona.

Deelnemen?

Het slimste huis opent haar deuren (op afspraak) voor diegene die wil weten hoe we ook slimme oplossingen thuis hebben voor thuis wonende client / patient.

Van sensoren tot handige functies in en rond het huis. Wil je meer weten maak dan een afspraak via de link.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.